Artikelen

Onze cultuur

by WorkMatchers in Matchers 13/06/2017

Dream big, work hard

Dream big, work hard. Stay focused and surround yourself with good people. Succes komt niemand aanwaaien, ook ons niet. We gaan tot het uiterste, vragen veel van onszelf en werken elke dag aan zowel persoonlijke ontwikkeling als die van het bedrijf. Doe je dat in een slechte vibe, dan houd je dat niet lang vol. Daarom zorgen we er samen voor dat de sfeer goed is en blijft. Wij zorgen dan ook voor wekelijkse borrels, etentjes en voor sommige een avontuur in onze vestiging op Curaçao. Super leuk allemaal!

Uniek concept

We gaan als een raket en dat is niet voor niets. Naast onze unieke bedrijfscultuur, hebben we ook een geheel eigen concept waarmee we ons duidelijk onderscheiden van andere bemiddelingspartijen. Binnen deze gezamenlijke missie en visie, heeft iedereen zijn eigen expertisegebied. We dragen zelf verantwoordelijkheid voor onze klanten, kandidaten en administratie. En voor onze prestaties natuurlijk. Onderuit gaan, gebeurt ook. Maar: Winners never quit, quitters never win. Dus we staan gewoon weer op en zorgen dat we de volgende keer nóg beter voorbereid zijn.

Snel groeiende ‘start-up’

Dat we lekker gaan, betekent ook dat we heel snel groeien. Bijna jaarlijks rollen we er een nieuw label bij uit. En inmiddels zijn we ook al druk bezig voorbij onze landgrenzen zodat we ook daar recruitmentland op de kop kunnen gaan zetten. Tegelijkertijd voelt en beweegt alles nog als een startup en niemand voelt zich ergens te goed voor. Daarom leren we veel van elkaar en is er volop ruimte om snel door te groeien. Daar dragen we dan ook graag aan bij. Door persoonlijke een-op-een-begeleiding te bieden, maar ook grootschaliger interne en externe trainingen op te zetten (JMG University).

Platte structuur

We zijn een organisatie van je en jij. Geen aparte kantoortjes, achterkamertjes of geselecteerde gezelschappen. Je kunt iedereen aanspreken en alles vragen. Echt plat dus. Die typische wollige managementpraat, vol nietszeggend jargon? Wij vinden dat vermoeiend en weinig slagvaardig. Niemand kent of spreekt dat taaltje. Dat komt mede omdat we managers niet extern aantrekken. Ze groeien intern door volgens de principes van meritocratie. We zijn eerlijk, oprecht, vriendelijk en straightforward. Dat werkt fijn. Zo weet je precies wat je aan elkaar hebt, je kunt elkaar vertrouwen en je leert op die manier het meest.

Nijmegen & Curacao

Hoewel sommigen van ons onder een eigen label werken en anderen juist voor het overkoepelende orgaan, zijn we in the end één grote familie. Verspreid over Amsterdam en Groningen. En met maar één gezamenlijk doel: de beste zijn én blijven in wat we doen.

Denk jij dat je het in je hebt om je bij ons te voegen? Kun je keihard vlammen, maar ook lol trappen? Bestand tegen een grapje, feedback en voel je je prettig in een informele sfeer, maar mét een zakelijk jasje? Dan maken we graag tijd om je te leren kennen. Kijk bij onze openstaande vacatures of er iets is dat bij je past of stuur een open sollicitatiebrief.