Voor werkgevers

De perfecte match, het kan!

Vacature aanmelden of vragen over onze dienstverlening?

Wij staan u graag te woord bij uw vragen.

Onze diensten

Zoekt u een vaste medewerker voor uw bedrijf? Work Matchers zoekt graag de juiste kandidaat. Wij hebben de kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in talent en de meest up-to-date kennis van sourcing. Met deze kennis zijn wij in staat een uitstekende match te maken tussen u en de kandidaat.  Wij houden rekening met uw wensen, ambities en de bedrijfscultuur.

De kosten van werving en selectie berekenen wij op basis van een eenmalige fee. U betaalt een vast bedrag achteraf, op basis van ‘no cure no pay’. Mocht de kandidaat uw organisatie verlaten, waarbij de oorzaak te wijten is aan de werving en selectie, dan zoekt Work Matchers kosteloos een nieuwe kandidaat voor u.

Afhankelijk van de branche en de zwaarte van het profiel hanteren wij een percentage tussen de 21% en 30%

U wilt als organisatie in staat zijn direct pieken op te vangen. En wanneer het even wat minder gaat, wilt u moeiteloos uw personeelsbestand kunnen aanpassen. Op die momenten kunt u op Work Matchers rekenen. Wij regelen de juiste kandidaat om een zieke medewerker op te vangen, of om een compleet team voor een nieuw project samen te stellen.

Onze kracht? Jarenlange ervaring bij het inrichten van de flexibele schil van bedrijven. U kunt rekenen op een breed netwerk, een groot kandidatenbestand, en onze deskundige matchers. Wij nemen de werving uit handen en selecteren voor u de beste kandidaten.

Afhankelijk van de branche en de zwaarte van het profiel hanteren wij een factoren tussen de 2.35 en 2.5

Wat is onze werkwijze?

Klant briefing

Tijdens de intake willen wij alles weten. Cultuur, zachte en harde eisen, doelstellingen, de persoonlijke voorkeuren van de leidinggevende en de arbeidsvoorwaarden komen aan bod.

Kandidaten searchen

Op basis van de eisen zoeken wij naar passende kandidaten. Tijdens onze zoektocht selecteren we op harde eisen, om als volgende stap verdiepende gesprekken te voeren.

Selectie & voordracht

We kijken bij het selecteren niet alleen naar de platte eisen, maar naar de persoonlijkheid van de kandidaat. Minstens net zo belangrijk is een kandidaat die in een team past.

Assessment & coaching

Indien gewenst nemen wij het gehele assesment proces op ons. Wij gebruiken de 16PF® persoonlijkheids vragenlijst voor een representatief beeld van de kandidaat.

Onze branches

Wij zijn gespecialiseerd in de onderstaande branches. Mocht u een aanvraag hebben voor een andere branche, dan kunnen wij dit ook oppakken.

Finance & Accounting

Sales

Techniek

Administratief

Transport & Logistiek

Automotive